[vc_row][vc_column][vc_column_text]BUN VENIT LA ARCADIA!

Copiii sunt constructorii omului, pe care ei il zidesc luand din mediul lor inconjurator limba, obiceiurile si particularitatile, nu numai ale rasei, nu numai ale natiunii, ci si ale cartierului in care se dezvolta. Copilaria construieste cu ce gaseste. Daca materialul de constructie este slab, si constructia va fi slaba. Pentru a se construi pe sine, copilul este nevoit sa ia, la intamplare, ce gaseste in jurul lui.

Noi, fondatoarele, precum si personalul selectat – educatoare, asistente de clasa, bucatar, asistent medical, menajera, ne-am angajat sa fim alaturi in parcursul copilului dumneavoastra in aceasta lume, pline de entuziasm si bucurie, precum sunt si copiii cand vin in lumea noastra.

Misiunea noastra este sa le pastram nealterata dorinta de a explora si cunoaste lumea, de a o simti, de a gandi si actiona, in baza experientelor proprii si sa-i sustinem in construirea pas cu pas a increderii in sine, in desprinderea spre independenta, in dezvoltarea concentrarii, abilitatilor sociale si auto-disciplinei.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]