Mesele sunt concepute de Alina Stoica, nutritionist, mama a 3 copii (www.nutribalance.ro) si pregatite dupa cum urmeaza:
Micul dejun si gustarea de fructe sunt pregatite si servite in cadrul activitatilor Montessori in programul de dimineata, iar pranzul si gustarea de dupa-amiaza sunt pregatite si livrate de bucataria din Corbeanca Gea Express Distribution (preparate cu proteina animala).
Bucataria cu care lucram nu foloseste niciun aliment/preparat care sa contina ingrediente artificiale. Ingredientele sunt preponderent din agricultura organica de la ferme locale sau din afara tarii (producatori certificati din Europa). Detalii mai multe despre meniu vor fi furnizate la cerere. Taxa lunara pentru mancare reprezinta 450 RON si este inclusa in pretul programului ales.
Meniul este complet din punct de vedere nutritional – 2 mese de carne pe saptamana – marti (pui, vitel)/joi (somon),  1 masa cu iaurt la micul dejun, gustare de fructe de sezon intre mic dejun si pranz, cereale integrale, legume si leguminoase in fiecare zi. Portiile sunt in concordanta cu varsta copiilor si ei nu sunt fortati sa manance, ci mai degraba sunt lasati sa urmeze exemplul celor care mananca.