BUN VENIT LA ARCADIA!

Noi, fondatoarele, precum si personalul selectat – educatoare, asistente de clasa, bucatar, asistent medical, menajera, ne-am angajat sa fim alaturi in parcursul copilului dvs.. in aceasta lume, pline de entuziasm si bucurie, precum sunt si copiii cand vin in lumea noastra.

Misiunea noastra este sa le pastram nealterata dorinta de a explora si cunoaste lumea, de a o experimenta, de a o simti, de a gandi si actiona, in baza experientelor proprii si sa-i sustinem in construirea pas cu pas a increderii in sine, in desprinderea spre independenta, in dezvoltarea concentrarii, abilitatilor sociale si auto-disciplinei.

Pentru aceasta, am cautat o metoda si am ales Montessori, o metoda veche dar experimentata de peste 100 de ani, care porneste de la copil, si nu de la adult.

Educatia traditionala porneste de la modul in care vede adultul lumea, educatia Montessori porneste de la modul in care copilul percepe lumea si o interiorizeaza prin perceptia lui, formand permanent, zi de zi, personalitatea si caracterul unui om autentic.

Va multumim pentru ca va ganditi la copilul dvs. si la nevoile lui si va dorim un parcurs minunat alaturi de noi!